اختر قالباً

الأحد، 1 يونيو 2014

Healthy food in Japan

الغذاء الصحي في اليابان
يحظى اليابانيون بأعلى معدل حياة في العام، إذ يبلغ متوسط أعمارهم سبعة وسبعين عاماً للرجال وأربعة وثمانين عاماً للنساء، في حين يبلغ متوسط العمر في بلاد أخرى أربعة وسبعين عاماً للرجال واثنين وثمانين للنساء.
Has the highest rate of Japanese life in general, with an average age of seven and seventy years for men and four and eighty years for women, while the average age in other countries, seventy-four years for men and eighty-two for women.
ووفقاً لمعطيات وزارة الصحة اليابانية، سيبلغ ربع السكان مع حلول العام 2025 الخمسة والستون من العمر مقارنة مع 15% منهم حالياً.
According to data from the Ministry of Health of Japan, will be quarter of the population by 2025 and sixty-five years of age, compared with 15% of them now.
يعود هذا الإنجاز بمعظمه إلى طبيعة الطعام الذي تتناوله هذه الشعوب ونوعيته، فغذاؤهم صحي متوازن يقي من الأمراض ويحوي القليل من المواد الدهنية والسكريات السريعة الاحتراق، وهو غني بالأرز وبالصويا وبالشاي.
This achievement is due largely to the nature of the food you eat and quality of these peoples, Vgmaahm healthy balanced to protect against diseases and contains little of the fatty substances and sugars rapid combustion, which is rich in rice, soy and tea.
وقد أثبتت الملاحظات والدراسات أن صحة الآسيوبيين عامة واليابانيين خاصة مرتبطة ارتباطاً وثيقاً باستهلاك الصويا ومشتقاته، من طحين، وتوفو، وتونيو، وميزو...
The observations and studies have proven that the health Alaciobaan public and private Japanese closely linked to the consumption of soy and dairy products, flour, and tofu, and Tonio, and Miso ...
ويوصف الصويا "بملك الأدوية"، كما لقته الطبيب المشهور Szu Miao القلب والشرايين وترقق العظام.
Soy and described "king of medicines", as the famous doctor of his time Szu Miao heart, arteries, and osteoporosis.
 يعذل الصويا نسبة السكر في الدم ويكافح عوارض انقطاع الطمث (سن اليأس).
Aazl soy sugar in the blood and fight symptoms of menopause (menopause)


إضافة إلى الصويا يأتي السمك والأرز كركنين هامين في التغذية عند اليابانيين، أما الأرز فهو غني بالألياف الغذائية والسكريات البطيئة الاحتراق وخال من الدهنيات.
In addition to soy, rice, fish comes Kirknin important in the nutrition of Japanese, while rice is rich in dietary fiber, sugars slow combustion and free of fat.
ومن أهم مزايا هذا النظام الغذائي الشرقي أنه يسمح بتنحيف الجسم وإبقائه نحيفاً.
One of the main advantages of this diet because it allows the eastern Ptnhev the body and keep it thin.
ومما لا شك فيه، أن التغذية الفرنسية التقليدية، رغم كونها مفيدة للصحة، إلا أنها لا تحافظ دوماً على رشاقة القوام.
 There is no doubt that traditional French food, although being beneficial to health, but they do not always maintain the agility of textures.
في حين أن النظام الغذائي الياباني يسمح للفرد بالتمتع بقوام رشيق وبصحة ممتازة.
While the Japanese diet allows the individual to enjoy the graceful strength and excellent health.

يعرض لكم هذا الكتاب بالتفصيل كافة خصائص الأغذية التي تؤمن الصحة الجسدية والنفسية لليابانيين ويوفر لكم السبل الكافية للتوفيق بين نظامكم الغذائي ونظام زن “Zen” لئلا تحدثوا انقلاباً مفاجئاً في نظامكم الغذائي المعتاد.
This book shows you in detail all the characteristics of foods that provide physical and mental health of the Japanese and provides you with adequate means to reconcile your diet and the system of Zen "Zen" to avoid a surprise coup spoke in your diet as usual.
كما يقدم لكم بعض أنواع وخصائص الأغذية التي ينبغي أن تتناولوها بشكل دائم من الآن فصاعداً لما فيها من مواد مضادة للسرطان وللشيخوخة ومشاكل القلب.
It also offers you some of the types and characteristics of foods that should be Taatnaoloha permanently from now on because of the materials, anti-aging and cancer and heart problems

إرسال تعليق